Pravilnik

Go down

Pravilnik

Post by Марко. on Thu Sep 29, 2016 5:18 pm

PRAVILA PONAŠANJA NA FORUMU:

Clanak br. 1
Nije dozvoljena registracija nick-a koji bi mogao biti provokativan u političkom smislu ili na neki drugi način vredjati osecanja bilo koje skupine. Zabranjena je diskusija o politickim pitanjima. Zabranjeno je vrijeđanje bilo kojeg člana foruma. Svi postovi koji su napisani u čisto kladiteljskom dijelu foruma, a nisu vezani uz temu klađenja ili koji sadrže nacionalne, vjerske, navijačke, rasne ili bilo kakve druge uvredljive poruke biće odmah obrisan. Članovi koji se ne budu pridržavali ovog pravila biće upozoreni, a u slučaju ponavljanja i uklonjeni sa foruma.

Članak br. 2
Ne otvarajte isti topic ako on vec postoji. Naziv topica mora biti po datumu, a u posebnim slučajevima po vrsti natjecanja ukoliko je reč o specifičnom i jedinstvenom sportskom dogadjaju (npr. SP Njemačka 2006).
Nipošto nije poželjno otvarati topic sa imenom susreta, npr. "Bayern M.-Real M.", a posebno u dane kada je ponuda bogata.
Naravno, svoje postove šaljite u topice koji sadrže temu o kojoj bi ste htjeli raspravljati. Ukoliko se radi o općim informacijama pišite u podforuma za namenski sport. Ukoliko se radi o kraćim ili dužim analizama sa predlogom tipa, pišite u podforumu "Dnevni Tipovi" za namenski sport. U tom podforumu se vodi i diskusija o predloženim tipovima, a ista nije dozvoljena u drugim dijelovima Foruma.
Organizacija Foruma je jako važna zbog lakšeg snalaženja članova po njemu i bržeg pristupa potrebnim informacijama.

Članak br. 3
Kad pišete svoje prijedloge tj. predviđanja, obavezno navedite i objašnjenja za svoj tip, a ne samo npr. "Real će dobiti 100%".
Ne morate napisati punu analizu, ali bar nekoliko rečenica teksta sa objašnjenjem zažto upravo tipujete na taj ishod. Naprotiv će vaš post biti bez objašnjena obrisan.

Članak br. 4

Podforum "Kutak za druženje" je namijenjen druženju članova foruma radi live klađenja, praćenja sportskih događaja, šalu i razonodu. U ovom podforumu nije dozvoljeno pisati analize niti objašnjenja duža od 100 znakova, osim ako je tema nešto izvan klađenja. Nije dozvoljeno pisanje više od dva posta jedan iza drugog. Ovom podforumu neće moći pristupiti i čitati ga član koji prije toga nije napisao najmanje 20 postova, a neće imati pravo pisanja onaj tko prije toga nije napisao najmanje 50 postova. U ovo neće ući postovi iz podforuma "Moji listići", "Klađenje Off Topic" i "Insider", pošto je uvjet za pisanje u tim podforumima također minimum 50 napisanih postova prije toga. Postovi u Dnevnim tipovima moraju imati najmanje 300 znakova.

Članak br. 5
Ako želite odigrati tip na osnovu analize nekog člana sa foruma to činite na vlastitu odgovornost
SUPERDOBITAK ne snosi nikakve posljedica za gubitak vašeg novca.
Ukoliko dođe do vrijeđanja člana zbog promašenog ishoda analize, sankcije će biti provedene prema onome tko ga je vrijeđao.

Članak br. 6
Ne zaboravljajte pregledavat i praznit svoje Inboxe i Sent boxe tj. privatne poruke da ne bi dolazilo do preopterećivanja i usporavanja foruma i punjenja baze.

Članak br. 7
Isključite CapsLock! Ako poruku pišete sa upaljenim Caps Lockom , to vam je isto kao da se derete na ostale članove. U "web žargonu" velika tiskana slova simbol su agresije i povišenog tona.
Takodjer, zabranjeno je postove koji nisu od neke pretjerane vaznosti, pisati(isticati ih) BOLDANIM ili SLOVIMA U BOJI.

Članak br. 8
Nije dozvoljena bilo kakva promocija ili reklamiranje drugih web stranica ako to administrator nije dopustio. Ako već kopirate sadržaj neke druge stranice i objavljujete ga na forumu što nam može biti od velike koristi, morate navesti ime izvora i autora koji je tu informaciju objavio.

Članak br. 9
Avatari - molimo Vas da avatari budu maximalne veličine 130x100 pixela, najviše 10 kB.
S obzirom da nam je stalo do kvalitete i imagea našeg foruma molimo Vas da napravite transparentni gif.
Također, ako negdje posjedujete web prostor, pohvalno bi bilo da tamo uploadate svoj avatar, a ovdje samo stavite link.

Članak br. 10
Prilikom registracije unesite valjani e-mail iz razloga što vaš password i aktivacijski link idu mailom. Molimo vas da ne koristite free mailove (tipa yahoo, net, geocities, hotmail).

Članak br. 11
Molimo vas da pokušate biti što aktivniji u radu foruma jer s vremena na vrijeme će se provoditi postupak kojim će se brisati neaktivni članovi iz baze podataka foruma.

Članak br. 12
Jezici na kojima se može pisati na forumu su službeni jezici s područja Ex-YU.

Članak br. 13
Uvjeti za ban, delete ili warn.

Članovi koji se ne ulogiraju u razdoblju od 30 dana biti će izbrisani. Član foruma sa 100% warnova automatski dobiva ban na 365 dana. Warn se može dobiti zbog kršenja bilo kojeg pravila, a svaki novi warn sa sobom donosi i jednodnevni ban.
Svaki ban, koji nije trajni, vuče sa sobom resetovanje broja postova na 0, čime sebe dovodi u poziciju da ponovo mora ispunjavati uvjet za pristup podforumu "Kutak za druženje".
"Dojave" nisu dobrodošle na ovom forumu i kazna za promašenu "dojavu" je 50 % warna.
Članovi sa 0 postova brišu se 7 dana nakon registracije bez upozorenja.
Za kršenje bilo kojih drugih pravila, kazna je ovisna o visini učinjenog djela.

Ovo su pravila koja propisuje Fudbalsko kladjanje - portal o klađenju.
Ova pravila vrijede općenito na cijelom webu pa tako i na ovom forumu. Njih se valja pridržavati radi što bolje organizacije i komunikacije na forumu. Svaki novi registrirani član dio je zajednice ovog portala tj. "obitelji" koja ako želi biti uspješna i učinkovita mora dati sve od sebe da u tome uspije. SuperDobitak.com pružit će će vam svu potporu i dat će sve od sebe da vam pretvori užitak u Fudbalskom Kladjenju !!
avatar
Марко.
Forum admin
Forum admin

Posts : 6
Join date : 2016-09-29
Age : 22
Location : Beograd

View user profile http://fudbalskokladjenje.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum